CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

miercuri, 26 august 2009

Cine mai canta?

Pentru ca muzica apropie si uneste, pe scena, alaturi de Cristina vor fi alti trei tineri talentati - dornici sa va arate ce inseamna muzica de calitate.


Anda Rusu

Anda canta de la 10 ani, cand a inceput sa faca Scoala Populara de Arta din Ploiesti, sectia canto popular. A urmat apoi Liceul de Arta din Ploiesti, tot la sectia de canto popular. Anda a cantat aproape in toata tara in perioada aceasta, dar si in afara, la un festival de folclor din Turcia, si in Grecia, reprezentand, alaturi de colegele ei de atunci, Romania din punct de vedere artistic la Jocurile Olimpice de la Atena. A terminat Facultatea de Psihologie din Bucuresti iar in momentul de fata urmeaza un master in cadrul aceleiasi facultati, urmarind cea de-a doua mare pasiune a ei, lucrul cu copiii. Anda canta din placere, considerand ca muzica este o forma de exprimare, chiar si terapie, in momentele in care ii e greu. Canta diverse genuri de muzica insa folclorul romanesc este preferatul ei.

Cristian Costache


Absolvent al Scolii Populare de Arta din Ploiesti, Cristian canta la chitara de la varsta de 8 ani. A sustinut numeroase recitaluri in Ploiesti, atat in cadrul Teatrului Equinox cat si la Casa de Cultura a Sindicatelor. Pentru el muzica este o parte esentiala din viata fiecarui om. Indiferent de starile de spirit prin care trece, fie ca este bucuros sau trist ritmurile ei sunt acolo ca sa-l insoteasca. Chitara este pentru Cristi un element ce ii asigura linistea si rabdarea, un instrument prin care poate sa-si exprime sentimentele, o parte integranta din fiinta si personalitatea lui.


Razvan Garbea

Razvan a studiat pianul in cadrul Palatului Culturii si Palatului Copiilor din Ploiesti. In tot acest timp camera din apartamentul sau a reprezentat mediul perfect in care sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca aptitudinile in ceea ce priveste instrumentele cu clape. Printre stilurile de muzica pe care le prefera se afla Electro, Breakbeat, Trip-Hop si Drum&Base. Muzica este pentru Razvan cel mai bun mijloc prin care se poate face inteles si prin care isi exprima anumite stari in fata celorlalti...fara a fi nevoie de cuvinte.

0 comentarii: